Nå er Real Madrid i krise, og de fleste fans tror at laget må introdusere en superstjerne for å reversere situasjonen. Som den forsvarende mesteren i Champions League, er Real Madrid nå også skuffende mange fans. Supporterne som støtter Real Madrid gleder seg til Real Madrid-billige fotballdrakter til å stå på høyeste punkt i Champions League igjen.

Og hvis du går for å sjekke overføringsmarkedet, er Hazard en veldig god kandidat til Real Madrid. Enten det er vinter eller neste sommer, planlegger Real Madrid å ha Hazards navn. Hazard har alltid ønsket å bli med Real Madrid. For noen dager siden sa Hazard: "Real Madrid er fortsatt drømmen min. Jeg har drømt om å bli med Real Madrid siden jeg var barn. Dette er verdens beste lag. Jeg vil ikke lyve." Imidlertid håper Chelsea Coach Sarri at klubben vil kunne fullføre Hazards fornyelse så snart som mulig. De vil bruke en langsiktig kontrakt for å låse Hazards fremtid. Tilhengerne ser også frem til Hazard iført en Billige Real Madrid drakt.

Og Real Madrid ønsker å signere Hazard, og Chelsea må være en talentfull person. Som den største risikoen er Chelsea åpenbart ikke villig til å gi slipp. Ser frem til Real Madrid neste valg.