Barcelona har tre sett med drakter hver sesong. Alle drakter i denne sesongen er blitt annonsert. Så, hva skjedde med den nye billige fotballdrakter som Barcelona nylig eksponerte? Det viste seg at Barcelona avslørte Barcelonas fjerde drakter neste sesong på forsiden.

Bakgrunnen til denne drakter er gul med skrå, røde striper på brystet. Røde og gule striper er farger i Catalonia-flagget. Barcelona brukte den røde og gule stripete drakter som vester drakter, og drakter var den høyest solgte vesten i Barcelona historie. Barcelona vil bruke det klassiske thailandske fargeskjemaet igjen neste sesong, men den vertikale linjen vil bli endret til diagonale striper. Barcelona vil bare ha på seg denne FC Barcelona drakt i viktige konkurranser, for eksempel å gå til Bernabeu for å spille den nasjonale derbyen. Barcelona kledde Katha-flagget til Bernabeu for å spille Real Madrid, som åpenbart har en sterk politisk betydning.

Denne drakter antas å ha mange fans igjen å kjøpe, fordi dette er en annen drakter som ligner på hvilken som helst forrige.