Manchester United kunngjorde offisielt at det har oppnådd en avtale med AS Monaco om å signere en fem år profesjonell kontrakt med 16 år gamle Hannibal og Manchester United. Kontrakten vil imidlertid være etter bursdagen til Hannibal i januar neste år. Manchester United overrakte den legendariske nr. 7-billige fotballdrakter til den unge tenåringen.

Manchester United er også veldig viktig for Hannibal. På signeringseremonien ga han ham en nr. 7-drakter med navnet sitt. Dette kan være tallet på den fremtidige franske demonen i Red Devils ungdomslag. Fredag la han ut den signerte nr. 7-Manchester United drakt på Instagramen sin, og antydet at dette er hans fremtidige nummer. Sa Hannibal. Det å være med i Manchester United er en ære. Manchester United har en lang historie og er kjent for sin ungdomstrening, noe som hjelper meg å bli bedre. En dag skal jeg spille med de største spillerne.

Nr. 7-drakter var den berømte stjernen i fortiden, og Manchester United ga ham nr. 7-draktern til Hannibal. Vi ser frem til Hannibals fremragende ytelse fremover.