Vi kan se Berry og Robben gå av etter forrige sesong. Bayern München gjorde en stor endring i det hele, fra Bayern München-trener til toppen av laget for å gjøre en stor forandring, noe som betyr at klubben innledet en omfattende overgangsperiode fra spillerne, treneren til ledelsen. Dette gjør også fans med billige fotballdrakter veldig bekymret. Fordi Bayern München står overfor et komplett spekter av overgangsforvandlingsutfordringer.

Med et så stort skifte vil Bayern München utvikle seg i hvilken retning og bli fokus for neste prosjekt. Hoeneß overtok Bayern München som daglig leder for laget. Som beslutningstaker er Hoeneß langsiktig, vet hvordan han kan øke moralen og jobber utrettelig. Under hans ledelse er FC Bayern München drakt i en æra av ære. Ikke bare har Bayern München vært det beste laget i Tyskland, men det har vært en av de mest suksessrike klubbene i verden de siste 40 årene, både med tanke på rekord og økonomisk situasjon.

Bayern München kom til det viktigste historiske møtepunktet i utviklingsprosessen og håpet at Bayern München ville motstå presset og håpe at det ville bli vellykket.